HD LUCHTVIDEO’S

Bekijk hier ruwe onbewerkte videobeelden die LookDown maakte met de drone. Dit is om u een impressie te geven van de stabiliteit van de beelden en de mogelijkheden die LookDown biedt. Dubbelklik op de video’s, nadat u op play heeft gedrukt, om de films in een volledig scherm te zien.

 

Sander van Doorn – Chasin

Naast dat LookDown schitterende beelden schoot voor de nieuwe clip, speelde onze drone een glansrijke hoofdrol! Wij zijn hartstikke trots op het eindresultaat! Kijk en oordeel zelf!

Sander van Doorn & Julian Jordan – Kangaroo

Deze keer geen hoofdrol voor onze drone, maar wél schitterende lucht opnames voor de clip van Sander van Doorn en Julian Jordan.

Monumenten met LookDown

Naast het maken van mooie promotiebeelden kunnen wij u ook van dienst zijn bij het maken van functionele beelden. Met onze heli’s kunnen we in een kort tijdsbestek oppervlakten gedetailleerd in beeld brengen waar uw medewerkers aanzienlijk langer mee bezig zijn.

Highlights Autoweek 2011

LookDown werkt vaker samen met Autoweek voor het schieten van spectaculaire HD luchtvideo’s. Deze video is een compilatie van de hoogtepunten van 2011. Meer videobeelden zien? Bezoek ons YouTube-kanaal.

Ballonvaart met LookDown

LookDown heeft op een mooie zomer avond 2 hete lucht ballonen gefilmd tijdens het klaarmaken ballon, opstijgen en de eerste 500 meter van de vlucht. Alweer een mooie variant op onze mogelijkheden!

Tilburg Ten Miles

LookDown maakte voor het evenement Tilburg Ten Miles schitterende luchtopnames.

Woonboerderij met LookDown

LookDown heeft met zijn videohelikopter een film gemaakt van een woonboerderij met 2 hele oude schuren op het terrein. Op een rustige manier zijn van dichtbij en tot 100 meter hoog opnames gemaakt. Zo ziet u dat rustige opname met een videodrone van vastgoed een mooie manier is om u object vast te leggen.

Boats and watersports – Highlights

Spectaculaire beelden die onze videodrone schoot boven water.

Evenementen met LookDown: Lakedance

Deze video bevat de highlights van de opnames gemaakt door LookDown op festival Lakedance in Best. Geschoten in augustus 2011.